27/3/08

Via Nazgul

El fred i el vent ens han acompanyat durant tota la Setmana Santa. El dissabte van fer la Postmorten a Regina (una via friki molt bona) ja que el temps no ere molt bo. Per al diumenge la veritat , no tinc ganes de fotrem en un percal amb fred i vent i amb el Xavi diem de fer la Nazgul.
El fet es que fem la via, amb un fred de collons i esperant a que l’altre digui: ei tio baixem que avui fa molt fred, però com els dos ho van pensar però no ho van dir tirem cap amunt.
Els primers llargs no els van poder disfrutar pel fred però son molt guapos. La roca no es dolenta (algun petit tram) i es una via que val la pena fer-la.
Aquí teniu una ressenya que vaig fer partint de les ressenyes del luichy i el Castellet. Nosaltres van empalmar bastants llargs, i en la ressenya esta marcat l’equipament que trobem a la via.
La foto es d’un altre dia que vaig fer el diedre audobert, ja que el inici és el mateix

1 comentario:

Mingo dijo...

Felicitats per l'activitats, esteu fets uns makines.
Si vols treure lo de la verificació de la paraula, que és una mica emprenyador (has d'anar a configuració, hi ha una pestanya que fa referència als comentaris, allí ho trobaras, bé potser tu prefereixes amb la paraula, jo t'ho dic per si no ho sabies).
Salut i bones escalades