1/12/11

Croquis actualizado de Terra Verge

Una vez repetida la via por Lluc i Mamem, hemos cambiado algunos grados de la via y el grado obligado. Además, en el anterior croquis me deje de poner la dificultat del L3: 6c. Decir que este largo aunque la roca es buena todavia tiene bastante arenilla en los agujeros. Por ultimo como me decia Lluc hoy: hay que escalar en todos los largos......

3 comentarios:

Piju dijo...

Ahir la vam repetir amb el Pastes.
Bona línia, molt mantinguda i oberta amb mestria: …les xapes justes i necessàries!
La nova graduació ens sembla correcte, el pas de 7a+ potser massa collat: xapa enganyosa i forats amagats...a vista molt dur, un cop controlat i amb una bona apretada,ja surt.
Roca molt cutre al LL1 i en algun tramet del LL3, això li puja un plus picant i no hauria de ser inconvenient per qui busca una via d’aventura.
El problema que espatlla la via és la terra i el liquen que hi ha per tot arreu, una llàstima!

cote dijo...

Felicitats, ja teniu birra pagada. Estic d'acord amb ekl tema de la terra, varem pensar despenxar-nos per dalt per fer-li una neteja pero queda pendent.

Piju dijo...

Ah, amb un joc d'aliens complert a partir del verd i un de camalots fins el 3.5 sense repetir res es passa be, afegir algun tasconet mitjà...
sobre la neteja, vam veure que molta terra potser baixa de la reprisa de l'última R...potser primer cal treure-la d'allà...haureu d'anar-hi amb el cabaguet i després rapelar amb l'escombra o esperar que plogui fort...molta sort!

M'apunto a la birra!